Ude er godt – og nogle gange bedre

Efter 26 graders varme og sommersol i Toronto vendte jeg hjem til det kolde og regnvåde Danmark og en brat opvågning, dvs. en megaforkølelse og halsbetændelse. Skal tolke på mandag og krydser fingre og tæer for, at stemmen holder. Lige nu er der tavshed i det lille hjem. Familien påstår, at det slet ikke gør noget???

Det kan godt være, at familien synes, at det ikke gør noget, men jeg må beklage, at feberrysten har holdt mig væk fra tasterne i mange dage. Men nu er der opdatering – se ugens katastrofe og ugens sjove hændelse samt indlægget “Skal der også være plads til tolken?” Jeg har også kommenteret et par kommentarer til indlægget “Når en profession ikke er en profession”.

NB: Det kan tage lidt tid, inden man kan se egne kommentarer på bloggen. Det er fordi, jeg skal godkende alle indlæg – den eneste sikre metode til at undgå spam – inden de vises på bloggen.

Til slut: Solskin skal vi have. Derfor er her endnu et solskinsbillede fra Toronto. Denne gang fra en lokal (minimal) brandstation.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>