På konference i Toronto

Puha, endelig er jeg ved at komme mig over mit jetlag. Det bliver værre år for år, men nu kan jeg igen mærke mit indre ur. Det hjælper også, at jeg har sovet godt i nat. Her er heldigvis varmt og solrigt. Hotellet ligger langt fra downtown Toronto (næsten 1 time med offentlige transportmidler fandt jeg ud af i lørdags), men det er tæt på konferencestedet og i pæne omgivelser. Det kan man måske se på billedet her nedenfor, som vist er præget af mit jetlag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er næsten færdig med mit indlæg til i morgen tirsdag. Som sædvanlig er jeg i sidste øjeblik, og jeg håber, at mit indlæg, som er på engelsk, ikke skal tolkes. Men det skal det jo nok, da Canada som bekendt har to officielle sprog: engelsk og fransk. Den dårlige samvittighed nager… Ved jo, hvor vigtigt det er for tolkene, at de har PowerPoints eller andet materiale til at forberede sig på opgaven. Og så sidder jeg her – er endnu ikke færdig og har intet at sende til dem. Dårlig stil, Bente!

Lørdag, hvor mit jetlag var allerværst, hvor jeg var mest desorienteret og på grænsen til at være depressiv, ankom heldigvis min søde veninde Arlene fra Boston. Hun har levet et eventyrligt liv og er fuld af gode historier, også fra sit virke som retstolk (engelsk, spansk og portugisisk) – en af dem er ugens sjove hændelse.

Jeg vender frygteligt tilbage om et par dage med mere nyt herovrefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>